medewerkers

medewerkers

ETZ 2017

Ad van Kuyck studeerde theologie, filosofie, zorgethiek, management voor de non-profitsector en is klinisch pastoraal gevormd. Hij was werkzaam in onderwijs, krijgsmacht, welzijnswerk, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en basispastoraat. Hij werkt momenteel als geestelijk verzorger en ethicus in de gezondheidszorg en ouderenzorg. 
Ad is voorganger in afscheidsdiensten (religieus, niet-religieus of eigentijds van aard).

Hij is in het bezit van vaarbewijs I en II,  het certificaat voor marifoongebruik en is in het bezit van het certificaat Gastheerschap van het Nationaal Park De Biesbosch.

***

02-02-2010 5

Anton Braat is van huis uit maatschappelijk werker. Hij is praktisch geschoold in het voorgaan in afscheidsvieringen  en het aandacht geven aan mensen in een rouwproces. Hij heeft hierin jarenlange ervaring binnen het basispastoraat van de Vijf Heiligen Parochie van Drimmelen. De afscheidsdienst en avondwake kunnen religieus en niet-religieus of eigentijds van aard zijn.

Anton is in het bezit van het certificaat Gastheerschap van het Nationaal Park De Biesbosch.

*****

20190923_111828

Ria Horrevoets-van Meel was jarenlang actief in het parochiewerk van de Vijf Heiligen Parochie te Made. Zij is geschoold en ervaren in zowel het leiden van kleinschalige vieringen als avondwaken. Vooraf aan de wake gaat Ria met u in gesprek om uw wensen te bespreken. De avondwake kan religieus en niet-religieus of eigentijds van aard zijn.

 

k

De medewerkers van ZINTHIEK ZORGGELUK zijn;
• in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag;
• reanimatie en AED certificaat en
• zijn aangesloten bij een erkende klachtenregeling voor medewerkers in de zorg, die voorziet.in een onafhankelijke klachtenfunctionaris en een geschilleninstantie.

De medewerkers van ZINTHIEK ZORGGELUK hebben minimaal een MBO genoten en hebben affiniteit met zorgverlening.

 

Jeannette

Jeannette van Meggelen, 47 jaar, opgeleid aan het MDGO-VZ.Jeannette was 10 jaar werkzaam als kraamverzorgende en intaker bij kraamcentrum Mark en Maas. Zij heeft ervaring met het werk in de bejaardenzorg en is al geruime tijd mantelzorger. Momenteel is Jeannette werkzaam bij  Thebe Wijkverzorging en volgt zij de studie Management in de Zorg aan Avans Hogeschool te Breda. Zij is in het bezit van een geldig reanimatiediploma en AED en een geldig VOG voor de dienstensector.

 

IMG_0001

Astrid Hessels, 60 jaar, opgeleid voor het (jeugd)welzijnswerk (HBO)en in de Letteren (WO). Astrid heeft ruime werkervaring in jeugdwelzijnswerk, gehandicaptenzorg (MEE), pleegzorg, mantelzorg, basiseducatie en maatschappelijke organisaties zoals Stichting Mentorschap, Stichting Leergeld en de Zonnebloem.Zij is in het bezit van een geldig reanimatiediploma en AED en een geldig VOG voor de dienstensector.

 

ppppppppp===*

live muziek

Eveline
Muziek tijdens een huwelijksinzegening, uitvaart of crematie.
Website zangeres Eveline:

http://www.eveline-music.nl

 

Reacties zijn gesloten.