medewerkers

medewerkers

ad tszAd van Kuyck studeerde theologie, filosofie, zorgethiek, management voor de non-profitsector en is klinisch pastoraal gevormd. Hij was werkzaam in onderwijs, krijgsmacht, welzijnswerk, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en basispastoraat. Hij werkt momenteel als geestelijk verzorger in de gezondgeidszorg en ouderenzorg. Ad is voorganger in afscheidsdiensten (religieus en niet-religieus of eigentijds van aard).

Ad is in het bezit van vaarbewijs I en II,  het certificaat voor marifoongebruik en is in het bezit van de het certificaat Gastheerschap van het Nationaal Park De Biesbosch.

*

ppppppp===*

Anton Braat is maatschappelijk werker en als zodanig werkzaam geweest bij de gemeente Drimmelen. Hij is theologisch geschoold in het bisdom van Breda. Anton is voorganger in afscheidsdiensten en avondwaken. Hij is gesprekspartner en gespreksleider bij het aandacht geven aan rouwenden. De afscheisdienst en avondwake kunnen religieus en niet-religieus of eigentijds van aard zijn.

Anton is in het bezit van het certificaat Gastheerschap van het Nationaal Park De Biesbosch.

 

ppppppp===*


IMG-20170301-WA0002Ria Horrevoets-van Meel
 was jarenlang actief in het parochiewerk van de Vijf Heiligen Parochie te Made. Zij is geschoold en ervaren in zowel het leiden van kleinschalige vieringen als avondwaken. Vooraf aan de wake gaat Ria met u in gesprek om uw wensen te bespreken. De avondwake kan religieus en niet-religieus of eigentijds van aard zijn.

m

mmp

 

 

ppppppppp===*

live muziek

Eveline
Muziek tijdens een huwelijksinzegening, uitvaart of crematie.
Website zangeres Eveline:

http://www.eveline-music.nl

 

Reacties zijn gesloten.