medewerkers

medewerkers

ETZ 2017

Ad van Kuyck studeerde theologie, filosofie, zorgethiek, management voor de non-profitsector en is klinisch pastoraal gevormd. Hij was werkzaam in onderwijs, krijgsmacht, welzijnswerk, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en basispastoraat. Hij werkt momenteel als geestelijk verzorger in de gezondgeidszorg en ouderenzorg. 
Ad is voorganger in afscheidsdiensten (religieus en niet-religieus of eigentijds van aard).

Ad is in het bezit van vaarbewijs I en II,  het certificaat voor marifoongebruik en is in het bezit van de het certificaat Gastheerschap van het Nationaal Park De Biesbosch.

***

02-02-2010 5Anton Braat is van huis uit maatschappelijk werker. Hij is praktisch geschoold in het voorgaan in afscheidsvieringen  en het aandacht geven aan mensen in een rouwproces. Hij heeft hierin jarenlange ervaring binnen het basispastoraat van de Vijf Heiligen Parochie van Drimmelen. De afscheisdienst en avondwake kunnen religieus en niet-religieus of eigentijds van aard zijn.

*****

Ria Horrevoets-van Meel was jarenlang actief in het parochiewerk van de Vijf Heiligen Parochie te Made. Zij is geschoold en ervaren in zowel het leiden van kleinschalige vieringen als avondwaken. Vooraf aan de wake gaat Ria met u in gesprek om uw wensen te bespreken. De avondwake kan religieus en niet-religieus of eigentijds van aard zijn.

 

ppppppppp===*

live muziek

Eveline
Muziek tijdens een huwelijksinzegening, uitvaart of crematie.
Website zangeres Eveline:

http://www.eveline-music.nl

 

Reacties zijn gesloten.